Als stichting zijn wij volledig afhankelijk van hulp en donaties. Dankzij ons netwerk van sponsoren kunnen we de computers opslaan en verschepen, maar alle hulp is welkom. Steun ons daarom ook financieel, zodat wij dit mooie werk kunnen voortzetten. Computers for Africa is geregistreerd als ANBI, donateurs  genieten hierdoor een belastingvoordeel Zo kunt u schenkingen aftrekken van de inkomsten- en/of vennootschapsbelasting en is er een volledige vrijstelling voor de schenk- en erfbelasting.

Doneer uw computers

In Nederland en België hebben afgeschreven computers weinig waarde, maar in Zuid Afrika kan de levensduur met enkele jaren worden verlengd. Voor de kinderen op de no-fee scholen is dit van onschatbare waarde en heeft dit een blijvende positieve impact in hun levens en op dat van hun families. Daarom vragen wij bedrijven hun afgeschreven computers en hardware aan Computers for Africa te doneren, zodat wij deze computers een 2e leven kunnen geven!

Voor het doneren van uw computer kunt U contact met ons opnemen:

Eigen actie

Samen kunnen we zo veel meer doen. In Nederland, Belgie en Zuid- Afrika kun je ons steunen door zelf iets op te starten. Bijvoorbeeld via de organisatie van een geldinzameling of door bedrijven bij jou in de buurt aan ons te verbinden die financieel dan wel via een in kind bijdrage (bijvoorbeeld het doneren van computers, het uitvoeren van een deel van het logistieke proces of via marketing), ons werk steunen. Er is altijd behoefte aan ondersteuning en elk klein beetje hulp draagt bij aan ons succes.  Neem contact met ons op en deel je ideeën.

Ja, ik doneer

Ik geef eenmalig aan Computers for Africa

Bedrag

Ik word vaste donateur